Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Πνευματικά δικαιώματα: Μας προέκυψε...Ισοκράτης


Δεν έφταναν όλα τα υπόλοιπα στον χώρο της ξενοδοχίας, αυτή η ταλαιπωρία των πνευματικών δικαιωμάτων, συνεχίζεται ...χωρίς ανάσα. Και βέβαια όλα αυτά με τις "ευλογίες" Γερουλάνου, τον οποίο ακόμη περιμένουν οι ξενοδόχοι να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του και να νομοθετήσει (σ.σ. εδώ γελάνε). 
Εμφανίστηκε λοιπόν στο προσκήνιο και νέος "δικαιούχος" πνευματικών, συγγενικών και δεν ξέρω εγώ τι άλλο δικαιωμάτων, με το όνομα "Ισοκράτης" !!!. 
Νομίζω ότι οι μόνοι που δεν έχουν εμφανιστεί να ζητήσουν τέτοιου είδους δικαιώματα στα ξενοδοχεια, είναι οι περαστικοί... 
Ο "Ισοκράτης" λοιπόν είναι Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων που διαχειρίζεται τη πνευματική ιδιοκτησία των Διευθυντών Φωτογραφίας, Σκηνογράφων, Μοντέρ, Ηχοληπτών, Ενδυματολόγων και λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2121/93 (!!!).
Μάλιστα έχει και αμοιβολόγιο, το οποίο έχει ως εξής: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΣΟ 5 αστέρων / 12μηνης λειτουργίας 4,50€ για κάθε δωμάτιο ετησίως 5 αστέρων / 6μηνης λειτουργίας 2,70€ για κάθε δωμάτιο ετησίως 4 αστέρων / 12μηνης λειτουργίας 4,25€ για κάθε δωμάτιο ετησίως 4 αστέρων / 6μηνης λειτουργίας 2,55€ για κάθε δωμάτιο ετησίως 3 αστέρων / 12μηνης λειτουργίας 3€ για κάθε δωμάτιο ετησίως 3 αστέρων / 6μηνης λειτουργίας 1,80€ για κάθε δωμάτιο ετησίως 2 αστέρων / 12μηνης λειτουργίας 2,50€ για κάθε δωμάτιο ετησίως 2 αστέρων / 6μηνης λειτουργίας 1,50€ για κάθε δωμάτιο ετησίως 1 αστέρα / 12μηνης λειτουργίας 2€ για κάθε δωμάτιο ετησίως 1 αστέρα / 6μηνης λειτουργίας 1,20€ για κάθε δωμάτιο ετησίως Για να δούμε τι άλλο θα προκύψει...

4 σχόλια:

  1. Η απέραντη Ελληνική μ@λ@κί@...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά.. τα ξενοδοχεία δεν μπορούν να επιβιώσουν έτσι.. Δουλεύουμε για ένα σωρό 'νταβατζήδες' κι όταν κλείσουμε να δούμε ποιός θα τους πληρώνει !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πριν προλαβουμε να ανοιξουμε παρουσιαστηκαν οι νταβατζηδες, δεν παμε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ.. ΤΑ 2 ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή