Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ήγγικεν η ώρα των γραφείων Εξωτερικού


- Νέο έκτακτο Δ.Σ. στον Ε.Ο.Τ. σήμερα  

Την Δευτέρα θα ληφθούν οι αποφάσεις για την τοποθέτηση των νέων διευθυντών σε 10 γραφεία Εξωτερικού του Ε.Ο.Τ., καθώς συνεδριάζει το Υπηρεσιακό Συμβούλιο. 
Παράλληλα σε λίγο ξεκινά έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Οργανισμού, με κύρια θέματα την συμμετοχή σε εκθέσεις (θα προχωρήσει η προετοιμασία εγκαίρως για την Sea Trade στο Μαϊάμι) και την μισθοδοσία των στελεχών που υπηρετούν στο εξωτερικό και έχει μπλοκαριστεί εδώ και αρκετούς μήνες το επίδομα αλλοδαπής, με αποτέλεσμα πολλοί να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Υπάρχει και ένα θέμα "έκπληξη" που όσο κι αν ψάξαμε βρήκαμε "τοίχο".
Και βέβαια η "εργασιοθεραπεία" συνεχίζεται στον Οργανισμό, όπου είναι καθημερινό και όχι απλά σύνηθες φαινόμενο συσκέψεων των διευθυντών με το γενικό γραμματέα στις 20.00, στις 21.00 και στις 22.00. 
Παράλληλα, καθήκοντα αναπληρώτριας γενικής διευθύντριας στη θέση της συνταξιοδοτηθείσης Μαρίας Μαρκοπουλιώτου, ανέλαβε η Μαρία Μάρακα.

Όσον αφορά τις θέσεις των ΔΙΤΕΞ οι κυριότερες υποψηφιότητες για τα μεγάλα γραφεία εξωτερικού σύμφωνα με όσες πληροφορίες κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε ( συγγνώμη αν ξεχάσαμε κάποιον), από τις 29 υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από τις 45 που κατατέθηκαν αρχικά, έχουν ως εξής: 
- Γερμανία: Αϊβαλιώτου Ευτυχία, Μποζίκη Δήμητρα, Μανούκης Αλέξανδρος και Μελιττά Ελένη
- Αγγλία: Μπουλασίδου Κυριακή, Θαλασσινός Θ., Καλογερά Χριστίνα, Καματερού Γκρέτα, Κεφαλά Σ, Λαδά Ολυμπία, Σαγάνας Πέτρος
- Ρωσία: Σταφυλάκης Γεώργιος, Καράμπελας Άγγελος

Σύμφωνα με πληροφορίες η θέση στο γραφείο της Μόσχας δεν θα πληρωθεί και θα επιλεγεί κάποια άλλη λύση, χωρίς ωστόσο ακόμη να είναι γνωστό ποια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου