Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Μια πολύ σημαντική καταγγελία!!!


Μια πολύ σημαντική καταγγελία κοινοποίησε στο facebook ο γνωστός τουριστικός πράκτορας και μέλος του ΔΣ της ΗΑΤΤΑ Νικόλας Κελαϊδίτης, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια, θεωρώντας προφανείς και αυτονόητες τις παρεμβάσεις Παναγιωτόπουλου και Κεφαλογιάννη. Διαβάστε και ...τι να πω δεν ξέρω: 
"ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 
Στις 06/08/2013 ημέρα Τρίτη, ήρθαν στο Πειραιά 4 μεγάλα κρουαζιερόπλοια, χωρητικότητας 4.000 επιβατών το καθένα. 
Ο περισσότερος κόσμος που ταξίδευε με αυτά, αγόρασε εκδρομή για να επισκεφτεί την Ακρόπολη. Χονδρικά το σύνολο των επισκεπτών του μνημείου, στις 09.30 το πρωί περίπου, ήταν 10.000 άτομα. 
Εικόνα φωτογραφική στην είσοδο της Ακρόπολης. 4 μηχανήματα ελέγχου εισιτηρίων. Το 1 ΜΟΝΟ έκανε τη δουλειά, τα άλλα οι φύλακες είπαν ότι δεν λειτουργούν. 6 (ακριβής αριθμός) φύλακες στην είσοδο. Οι 5 (ακριβής αριθμός) αραχτοί στο φυλάκιο - κυριολεκτώ - απαθείς, χασκογελούσαν και πίνανε τα καφεδάκια τους. 
ΕΝΑΣ - διαβάζετε καλά - τσεκάριζε τα εισιτήρια αυτού του πλήθους των επισκεπτών, ένα προς ένα. 
Ο κόσμος έβραζε κάτω από τη αφόρητη ζέστη και τον ήλιο. 
Η ουρά έφτανε στο Ηρώδειο. ΕΝΑΣ λοιπόν, φυλακάκος τσεκάριζε τα εισιτήρια ένα προς ένα. Μιλούσε αγγλικά του τύπου me Τarzan you Jane δηλ. δεν ήταν καν σε θέση με υποτυπώδη, έστω, αγγλικά να κατευθύνει τον κόσμο.
Σε ερώτηση που του κάναμε "γιατί δεν ανοίγουν τα άλλα μηχανημάτα;" απαξίωσε να απαντήσει. 
Σε δεύτερη ερώτησή μας γιατί οι συνάδελφοι του βρίσκονται στο φυλάκιο και όχι στην είσοδο με τα εισιτήρια απάντησε: "κυρία μου πηγαίνετε πιο κει, εμποδίζετε τη ροή". (Εμποδίζαμε τη ροή γιατί του μιλούσαμε και δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί για να κόψει τα εισιτήρια.)
 10.000 άτομα περίμεναν 1 ΩΡΑ για να μπουν.
Σε παρατήρησή μας ότι τα πλοία φεύγουν συγκεκριμένη ώρα και οι άνθρωποι δεν θα προλάβουν να δουν την Ακρόπολη πληρώνοντας 12€ για την είσοδο, απαξίωσε να δώσει απάντηση αφού σα γνήσιο δημοσιοϋπαλληλάκι δεν τον αφορούσε.
Αγαπητοι κύριοι δημοσιογράφοι χθες, ίδια μέρα με το συμβάν, είχατε πρωτοσέλιδο στα ΝΕΑ την ιστορία του Κιάμου με το κωλομάγαζο στη Χαλκιδική.
ΕΡΩΤΩ: OΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ με το τίτλο ΑΙΣΧΟΣ τη χθεσινή εικόνα της Ακρόπολης ;
Αν αυτό δεν είναι ανουσιούργημα ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ τότε ποιο είναι; Oι Έλληνες βεβαίως, δεν γνωρίζουν τίποτα απ΄αυτά, ούτε έχουν εικόνα γιατί ουδείς καταδέχεται να ανέβει στην Ακρόπολη ούτε για καφέ.
ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΦΕΡΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ μπας και σώσουν την Ελλάδα γιατί αυτά τα όντα που λέγονται ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, κάνουν σιωπηλή / λευκή απεργία ( έτσι την ονομάζουν) και πίνουν τα καφεδάκια τους στα φυλάκια μνημείων σαν αυτό, τους πληρώνετε εσείς, ενώ έξω περιμένουν ξένοι από χώρες μακρινές να δουν ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΑ ΜΝΗΜΕΙΑ /ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
Ναι, φίλοι και γνωστοί, Δημοσιογράφοι και Πολιτικοί, αυτούς τους κρυφούς ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ της πατρίδας δεν τους θέλω και επειδή ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ, ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ στη ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΑ και στον ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ".

Τι να σχολιάσει κανείς δεν ξέρω πραγματικά!!!

13 σχόλια:

  1. Λεει το "αρθρο" : 10.000 άτομα περίμεναν 1 ΩΡΑ για να μπουν.

    αρα ο ενας υπαλληλος εβλεπε 3 εισιτήρια το ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ !!!!!!
    ΟΚ !

    Απλα να κραζουμε χωρις λογο !

    Στην φωτο δεν ειναι ΟΥΤΕ ΚΑΝ 40 ΑΤΟΜΑ !!
    Υπερ-λογικος αριθμος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτον ειναι παραπανω απο προφανες οτι η φωτογραφια ειναι αρχειου. Ειναι εντυπωσιακο ενας τοσο καλος στα μαθηματικα οπως εσεις δεν το αντιληφθηκατε...με την ιδια μαθηματικη λογικη αν οι υπολοιποι αναγωγοι τεμπεληδες δεν φραπεδιαζονταν αλλα εκαναν την δουλεια για την οποια πληρωνονται ο χρονος θα ηταν 5 φορες μικροτερος... Φανταζομαι συμφωνειτε μαζι μου

      Διαγραφή
    2. 10.000 ατομα = min 200 τουριστικα λεωφορεια...αμα νομιζεις πως πεσανε και τα 200 την ιδια στιγμη και ξεφορτωσαν τον κοσμο σε εκεινο το παρκινκ τοτε εχουμε δυο θαυματα κυριε μαθηματικε να μελετησουμε

      Διαγραφή
    3. Λαλακίες θα διαβάσουμε πολλές,μάλλον από τους εντός του φυλακίου "φύλακες".Πριν ελάχιστα χρόνια οι του ΠΑΜΕ κυνηγούσανε με καδρόνια τους επιβάτες των κρουαζιεροπλοίων ωστε να μην κατεβούν και άλλα πολλά εγκληματικά.Και αυτοί,δλδ οι εργαζόμενοι(;;;),ισως θέλουν να αυτοκτονήσουν,εμείς τι φταίμε;;;;; Και όμως φταίμε:έπρεπε να τους κυνηγήσουμε με τα καδρόνια τους...(όταν πχ ο σταμούλος ξεβράκωσε τον εργαζόμενο δημοσίως...-οχι μόνος του,συνεπικουρούμενος από πολλούς άλλους αργόμισθους "δημοκράτες"- ήθελε ξεβράκωμα και ο ίδιος... αλλά άλλο δημοκράτης και άλλο δήθεν.

      Διαγραφή
    4. Kyrioi....

      Afiste tis mathimatikes exisosis tou typou posous tha exipiretousan i oxi kai se posoi ora...
      deka ethelontes anergous na vazate ekei gia ena merokamato tha vlepame oloi tin pragmatikh filoxenia kai xamogelo tou ellina pou ton endiaferi na sothi I xora tou....
      anonimos nai giati den meno oute so stin Ellada... apla parakoloutho ta xalia mas,,,

      efxaristw

      Διαγραφή
    5. εχετε απολυτο δικιο αγαπητε. Τα κομματικοσυνδικαλιστικοσκυλα γαβγιζουν ακομη...

      Διαγραφή
  2. Εχετε απόλυτα δίκαιο!! Καλύτερα να έρθουν οι ξένοι να κάνουν τη δουλειά που σνομπάρουν οι Ελληνες και αστετους να χτυπιουντε με την ανεργία. Δεν ξέρουν ότι οι Ελληνες που φύγανε στο εξωτερικό απο τον πόλεμο και μετά, κάναμε όλες τις δουλειές για να επιβιώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη αν δεν ηταν 10.000 ατομα και ηταν 500 δικαιολογουνται οι κηφηνες που φραπεδιαζονταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε Αλέξανδρε Λιόλιε εχετε απολυτο δικιο. Φταιμε ολοι. Το γραφω το ξαναγραφω και εχω γινει γραφικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Διαστρεβλώνετε τα πράγματα έτσι όπως κλείνετε το άρθρο. Οι Κυβερνώντες μας, που μας έχουν φέρει έως εδώ, και τώρα μας κάνουν μπανανία.... αυτοί δεν είναι που διαχειρίζονται το Μουσείο; Αυτοί δεν είναι που προσλάβανε...... από Μεσσηνία μεριά αυτό το εξειδικευμένο προσωπικό...... Για ποια Τρόικα μιλάτε;;;;; Αυτοί θέλουν μόνο τις ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ του Μουσείου και χέστηκαν για οτιδήποτε άλλο. Όσο για τους Έλληνες για το μόνο που μπορείτε να τους κατηγορείται είναι ότι έχουν καταντήσει Ραγιάδες γιατί δεν αντιδρούν να πάρουν Κυβερνώντες και Τρόικα στο κυνήγι. Ο καφές πλέον για 2.000.000 Έλληνες συνανθρώπους μας έχει γίνει είδος πολυτελείας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδια αυτο που εχω να πω ειναι μονο δουλεια απο εδω και περα και σεβασμο στη θεση που κραταει ο καθενας σας για να ανεβασουμε την ελλαδα μας παλι εκει που της αξηζει, μην τρωμε τα κρεατα μας συγηρηστητε επιτελους φτανει πια η αδιαφορια φτανει πια δεν το καταλαβενετε οτι δεν μας περνει...οποιοι δουλευουν πραγματικα αυτοι μενουν...ειναι ευκολο να το δεις αυτο δεν ειναι δυσκολο. στην δουλεια μου οποιος ειναι αχρηστος τον στελω σπιτι του χωρις να λυπαμε γιατι αυτο ειναι το προβλημα για πολλα χρονια εδω. ο γνωστος του γνωστου μας μας ξεσκηζε χωρις να δουλευει...γι'αυτον τον λογο στο σπιτι,αλλος...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειμαι Ιταλια. Στη Βενετια περιμενα για να μπω στον Αγ. Μαρκο, και αφου μπηκα περίμενα για να κοψω εισητηριο για να δω τον Θησαυρο, περιμενα πάλι για να κόψω εισητήριο για να ανεβω στην οροφή. Στο Μιλανο το ιδιο για το Ντουόμο. Επίσης στην Ελλάδα είμαι ξεναγός άρα κάτι λίγα γνωρίζω για τον τουρισμό. Ειμαστε χρόνια μπροστά από κάθε άποψη, μην ακούσω για ακριβους καφέδες, ξενοδοχεια, εστιατόρια. Μην μιλάτε για αγενεις εργαζόμενους και μη γνωρίζοντες ξένες γλώσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή