Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Βράβευση για τα Athens Walking Tours


Το Certificate of Excellence του TripAdvisor κέρδισαν για τέταρτη συνεχή χρονιά, το 2014, τα Athens Walking Tours, έχοντας σταθερά άριστες κριτικές από τους χρήστες. 
Tα Athens Walking Tours κέρδισαν, επίσης, τη διεθνή διάκριση «Best Local Operator 2014» του Viator, που είναι ο κορυφαίος on-line ταξιδιωτικός οργανισμός παγκοσμίως. Το Viator, με έδρα το Σαν Φρανσίκσκο, προσφέρει επιλογές για 15.000 μοναδικές περιηγήσεις σε 1.000 προορισμούς σε περισσότερες από 150 χώρες και σε πολλές γλώσσες. 
Τα Athens Walking Tours δημιουργήθηκαν το 2004 από την ξεναγό Δέσποινα Σαββίδου και αποτελούν μια καινοτομική τουριστική δραστηριότητα, καθώς προσφέρουν καθημερινά και όλο το χρόνο, ξεναγήσεις υψηλού ποιοτικού επιπέδου, με ιστορικό και γαστρονομικό ενδιαφέρον στους επισκέπτες της Αθήνας. Ανάλογες περιηγήσεις προσφέρονται πλέον και στα Χανιά και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.

Τα Athens Walking Tours διοργανώνουν ξεναγήσεις και δραστηριότητες για μεμονωμένους ταξιδιώτες δημιουργώντας αποκλειστικά ολιγομελείς ομάδες (μικρά γκρουπ τουριστών), μέσα από θεματικά tour αλλά και γαστρονομικές περιπλανήσεις, όπως τα Food Tours, Cooking Lessons, Wine tasting και Wine tours στην Αθήνα, τη Σαντορίνη και τα Χανιά. 
Κάθε ξενάγηση είναι σχεδιασμένη από ειδικούς και εκτελείται από καταρτισμένους και προσεκτικά επιλεγμένους διπλωματούχους ξεναγούς. Τα Athens Walking Tours λαμβάνουν συνεχώς υψηλές αξιολογήσεις σε όλα τα ταξιδιωτικά site και social media. Η αξιολόγηση που συγκεντρώσει τόσο στο TripAdvisor όσο και στο Viator Athens είναι η κορυφαία ανάμεσα στους τουρ οπερέιτορ και στα επίσημα ταξιδιωτικά γραφεία με προγράμματα για την Αθήνα. Οι ξεναγήσεις έχουν προβληθεί από το δίκτυο του CNN, τη Herald Tribune, τη Miami Herald και πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού και της Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου