Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: MEGAτάσεις στην αγορά ταξιδίων το 2015!!!


- Εδώ το πρωτογενές υλικό
- Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα year books

Φορητότητα ( Mobility), συνδεσιμότητα παντού χωρίς διακοπές ( Seamless ) και βιωματικές εμπειρίες ( Experiential ), είναι το τρίπτυχο των MEGA τάσεων για το 2015 σύμφωνα με την ειδική μελέτη του SKIFT με τον τίτλο "MEGATRENDS DEFINING TRAVEL IN 2015" , που εκπονείται επί σειρά ετών, και την οποία αποκαλύπτει το money-tourism.blogspot.com.
Η "εμπλοκή" της τεχνολογίας στον τομέα των ταξιδιών γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.
Άλλωστε μόλις προχθές σας ενημερώσαμε για τη νέα τάση αντικατάστασης των καρτών-κλειδιών των δωματίων με τα smart phones.
 Σύμφωνα λοιπόν με την μελέτη του SKIFT, οι νέες τάσεις, που έρχονται με την εξέλιξη της τεχνολογίας, έχουν να κάνουν με την απόλυτη εξατομίκευση των προσφερόμενων υπηρεσιών, την εισαγωγή σχεδόν παντού της ψηφιακής εμπειρίας, χωρίς να διαταράσσεται η πραγματική εμπειρία, η αξιοποίηση του χρόνου για την προσφορά βιωματικών εμπειριών στον πελάτη και η παροχή δωρεάν wi fi, ειδικά για την πολύ νέα γενιά ( Μillennials).
Η τεχνολογία αυτή, θα κάνει ακόμη πιο αισθητή την "παρουσία" της στο κομμάτι των συνεδρίων και των πάσης φύσεως incentives. 
Η περαιτέρω εισαγωγή της τεχνολογίας στην διαδιακσία των διακοπών, σύμφωνα με το SKIFT, θα συμβάλλει και στην ανάδειξη νέων μικρότερων προορισμών, οι οποίοι φθηνά και ευέλικτα, μέσω της τεχνολογίας, θα μπορέσουν να προσεγγίσουν το καταναλωτικό κοινό.
Τέλος, μεγάλες διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στις δυνατότητες και τα συστήματα κρατήσεων, με εξατομικευμένη πληροφόρηση και προσέγγιση, καθώς και με πρωτοφανείς δυνατότητες σύγκρισης των διαφόρων προσφορών.
Καλή ανάγνωση!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου