Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Κλείνει" σήμερα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ε.Ο.Τ. !!!


Προ των πυλών της ανακοίνωσης του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ε.Ο.Τ. βρισκόμαστε και οσονούπω θα ανακοινωθούν οι "εκλεκτοί" της νέας ηγεσίας του υπουργείου. 
Σημειώνεται ότι έχουν ήδη παραιτηθεί από την κυβερνητική αλλαγή τρία μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει το όργανο. 
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Ε.Ο.Τ., έχει προκύψει με την συμμετοχή ανθρώπων από το επιτελείο του υπουργού Γιώργου Σταθάκη, της υπουργού αναπληρωτή Έλενας Κουντουρά, και ανθρώπων της αγοράς. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα υπάρξει ευρύτατη ανανέωση του οργάνου, ενώ από τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ, θα διατηρηθεί μόλις ένα (!!!). 
Πιο αναλυτικά, πέραν της ισχυρής "εκπροσώπησης" νομικών στο νέο Δ.Σ., από την πλευρά της αγοράς, θα συμμετέχουν: 
- γνωστός ξενοδόχος και προβεβλημένος συνδικαλιστής, από μεγάλο τουριστικό προορισμό, με ιδιαίτερη εμπειρία στον τομέα 
- εμβληματικό πρόσωπο του χώρου των αερομεταφορών, ο οποίος έχει συμβάλλει σημαντικά στην ανοδική πορεία του ελληνικού τουρισμού 
- γνωστό πρόσωπο, και με διεθνείς θέσεις, από τον χώρο της Κρουαζιέρας, ο οποίος μάλιστα είχε έρθει και σε ρήξη με το περιβάλλον της πρώην υπουργού για την πολιτική της στον τομέα της Κρουαζιέρας.
Πέραν αυτών, καταβάλλεται προσπάθεια για να "χωρέσει" στο ΔΣ, ένα ακόμη μέλος από την αγορά, ο οποίος είναι γνωστός manager, με ιδιαίτερη εμπειρία στον χώρο του τουρισμού Πολυτελείας.
Σήμερα ή αύριο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχουμε τις ανακοινώσεις.
Μόλις προκύψουν νεότερα θα επανέλθουμε.
Με το καλό!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου