Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

O Κώστας Παπαχριστοφόρου στον Αστέρα !!!


Tην θέση του γενικού διευθυντή στον εμβληματικό Αστέρα Βουλιαγμένης ανέλαβε από τις αρχές Μάρτη το πολύπειρο και γνωστό στέλεχος της ξενοδοχειακής βιομηχανίας Κώστας Παπαχριστοφόρου. 
Ο νέος γενικός διευθυντής του Αστέρα, γεννήθηκε στη Λεμεσό Κύπρου τον Φεβρουάριο του 1960 και κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Έχει σπουδάσει στις Η.Π.Α. Ηotel Administration στην Washington D.C και έχει κάνει Μεταπτυχιακά με εξειδίκευση στο Sales & Marketing στο Michigan State. 
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Αμερική εργάστηκε στις Διεθνείς Ξενοδοχειακές Αλυσίδες HOLIDAY INN και FOUR SEASONS. Εδώ και 25 πλέον χρόνια διατελεί Γενικός Διευθυντής σε επώνυμες και πολυτελείς Ξενοδοχειακές Μονάδες στην Κύπρο και Ελλάδα, μεταξύ των οποίων τα GOLDEN BAY (Κύπρος) και ROYAL MARE THALASSO, KNOSSOS ROYAL VILLAGE του Ομίλου ALDEMAR του οποίου διατέλεσε και Γενικός Διευθυντής και των 8 Ξενοδοχειακών μονάδων του. 
Στη λίστα ακόμα περιλαμβάνονται τα FODELE BEACH, PORTO ELOUNDA, ELOUNDA PENINSULA, AVRA IMPERIAL στην Κρήτη. 
Ακόμη, έχει οργανώσει και ηγηθεί του ανοίγματος οκτώ νέων Ξενοδοχειακών Μονάδων.
Τελευταία του θέση η Γενική Διεύθυνση του Barcelo Hydra Beach, ενώ είχε προηγηθεί το THERMAE SYLLA SPA & WELLNESS HOTEL, Ξενοδοχείου SPA στην Αιδηψό. Έχει υπάρξει εισηγητής / εκπαιδευτής διαφόρων σεμιναρίων Ξενοδοχειακής κατάρτισης και ενδιαφέροντος. 
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά , Γαλλικά και Ιταλικά. 
Κατέχει από το 1991 την διάκριση C.H.A. Certified Hotel Administrator, που θεωρείται διεθνώς η υψηλότερη διάκριση στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία. Είναι μέλος επίσης πολλών Διεθνών και Ελληνικών Επαγγελματικών Ενώσεων όπως το Chartered Management Institute, Institute of Hospitality, Chartered Institute of Marketing , της Ευρωπαϊκής Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων , του Παγκρήτιου και Παγκύπριου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, της Ένωσης Ανώτατων Στελεχών Ελλάδος. 
Είναι Ροταριανός από το 1991 (Κρήτη, Κύπρος, Βουλιαγμένη). Εδώ και τέσσερα χρόνια έχει χρισθεί Ιππότης Γαστρονομίας /Maitre Hotelier από την Διεθνή Ένωση Γαστρονόμων “CHAINE DES ROTISSEURS” με έδρα το Παρίσι. 
Σιδεροκέφαλος και καλή δύναμη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου