Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καρατομήθηκε η ηγεσία του Meeting Point Hellas


- Γιατί εδώ διαβάζετε τις πραγματικές ειδήσεις...

- Αγωνία στους ξενοδόχους για τα συμβόλαια 
- Στην Ελλάδα η Group Destination Director προσωρινά 
- Αναζητείται η διάδοχη λύση 
- Αστραπιαία κίνηση από Dietmar Gunz και Roula Jouny


Καρατομήθηκε χθες το βράδυ η ηγεσία της Meeting Point Hellas, με απόφαση του ιδιοκτήτη του Ομίλου Dietmar Gunz. 
Συγκεκριμένα, εκτός εταιρίας βρέθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Χαιρέτης και ο διευθυντής Λειτουργίας Αλέξανδρος Σωμάρας, ενώ απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποβάλλει παραίτηση και η Οικονομική Διευθύντρια, η οποία αποχωρεί εντός των ημερών.
Η απόφαση γεννά πολλά ερωτηματικά, καθώς η εταιρία εμφανίζει αυξητικά αποτελέσματα και ιδιαίτερα σημαντική κερδοφορία, η οποία αναμένεται να ξεπεράσει το 1 εκ. ευρώ, έναντι 600.000 ευρώ πέρυσι.
Ενδεικτικό της σοβαρότητας της καταστασης είναι ότι έχει έρθει στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας καθήκοντα προσωρινής διευθύνουσας συμβούλου η GDD Μπριγκίτα Καρερόλι, ενώ ο γερμανικός όμιλος αναζητεί αντικαταστάτες για τις κρίσιμες αυτές θέσεις.
Ζητήσαμε το σχόλιο του Γιώργου Χαιρέτη, ο οποίος μας είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Έλληνες ξενοδόχους και τους συνεργάτες μου, εντός και εκτός της εταιρίας, για το εξαιρετικό έργο που επιτελέσαμε. Αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που θέλω να τονίσω".


Η περίοδος που επελέγη για την κίνηση αυτή είναι αξιοπρόσεκτη, καθώς είναι σε εξέλιξη τα συμβόλαια για το 2016, οι λύσεις για την διαδοχή αν δεν είναι ανύπαρκτες είναι πολύ περιορισμένες και οι γενικότερες εξελίξεις στον ελληνικό Τουρισμό απαιτούν συνεχή εγρήγορση και παρουσία, από ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα
Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι ο FTI και προσωπικά ο Dietmar Gunz, ακολουθώντας προφανώς και τις "επιταγές" της γερμανικής αγοράς, έχουν αυξήσει σημαντικά το πρόγραμμα προς Ελλάδα και για το 2016 αναμενόταν και νέα επέκταση, με επενδύσεις σε ξενοδοχεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου