Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πρώτος ο Μουζενίδης στη Ρωσία !!!


 
Πρώτος και με μεγάλη μάλιστα διαφορά ήταν ο τουριστικός οργανισμός Μουζενίδη, όσον αφορά στους Ρώσους τουρίστες που επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους στο οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούσου 2015. 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, που αποκαλύπτουμε κατ' αποκλειστικότητα, οι Ρώσοι που επέλεξαν τον τουριστικό οργανισμό Μουζενίδη για να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, ανήλθαν στο 22%.
Με απλά λόγια σχεδόν 1 στους 4 Ρώσους τουρίστες επέλεξε τις υπηρεσίες του MOUZENIDIS GROUP. Το MOUZENIDIS GROUP έφερε στην Ελλάδα στο οκτάμηνο περίπου 65.000 Ρώσους τουρίστες.
Στη δεύτερη θέση με μερίδιο αγοράς 18% βρέθηκε ο BiblioGlobus και ακολουθούν:
- Pegas Touristik με 17%
- Coral με 10%
- Τez Tour με 7%
- Sunmar Tour  επίσης με 7%
- Anex Tour με 6%
- TT Travel με 2%
- Ambotis Tour με 2%
- Natalie Tour με 2%
- Vilar Tour με 1%
- Pantheon Tour με 1%
- Λοιποί 5%
Η κατάληψη της πρώτης θέσης από τον όμιλο Μουζενίδη, και με μεγάλη μάλιστα διαφορά από τον δεύτερο, καταδεικνύουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Είναι δε εξόχως σημαντικό, αν θυμηθούμε πως ανδρώθηκε ο ελληνικός Τουρισμός στη δυτική Ευρώπη την δεκαετία του 1980, η ύπαρξη ενός ελληνικού tour operator.
Και να ελπίσουμε ότι δεν θα κάνουμε τα ίδια λάθη που οδήγησαν στην σχεδόν ολοκληρωτική εξαφάνιση των Ελλήνων σπεσιαλιστών tour operators.
Kαι εις ανώτερα!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου