Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Επιβεβαιωθήκαμε για μια ακόμη φορά: Στα χέρια των δικαστηρίων η FRAM


Η είδηση που οι 670 εργαζόμενοι της FRAM, δεν "ήθελαν να ακούσουν", τελικά ακούστηκε χθες, επιβεβαιώνοντας όσα σας γράψαμε κατ' αποκλειστικότηα το βράδυ της Παρασκευής.
Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της διοίκησης και των εργαζόμενων του tour operator, στα κεντρικά γραφεία στην Τουλούζη, αποφασίστηκε η κήρυξη της εταιρίας σε πτώχευση.
Πλέον η μοίρα του t.o., είναι τώρα στα χέρια των δικαστηρίων και όπως είπε ο Thouraya Ferchichi, εκπρόσωπος της FRAM, όλοι οι εργαζόμενοι ελπίζουν ότι υπάρχει ένας αγοραστής. 
Μετά την πρόσφατη αποχώρηση της κοινής γαλλοκινεζικής προσφοράς ΗΝΑ και Selectour AFAT, όλες οι ελπίδες βρίσκονται τώρα στον γαλλικό t.o., ειδικό και στον online τουρισμό Karavel-Promovacances, ο οποίος είναι ο μόνος γνωστός αγοραστή, που έχει παραμείνει ση διαδικασία.
Κατά τα τελευταία δέκα χρόνια, η μεγάλη άνοδος του διαδικτύου με ταξιδιωτικές προσφορές, η Αραβική Άνοιξη, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια του ενδιαφέροντος για τις χώρες του Μαγκρέμπ (Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία), η αύξηση των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, μαζί με την αδελφοκτόνο μάχη στο εσωτερικό  του FRAM μεταξύ των δύο μεγαλομετόχων, οδήγησαν τον άλλοτε κραταιό οργανισμό στη σημερινή κατάσταση.
Και λίγα λόγια για την ιστορία: Ο FRAM ιΙδρύθηκε το 1949, και είχε ένα πελατολόγιο 300.000 τουριστών ετησίως.

YΓ: Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Όπως όμως λέω και γράφω συνέχεια, κάνω απλά τη δουλειά που έχω μάθει να κάνω και προσπαθώ να την κάνω καλά.
Όσο γιατί δεν το διαβάσατε και αλλού ή γιατί δεν το αναπάραξαν οι "γνωστοί", ρωτήστε τους. 
Ίσως είχαν πολύ δουλειά με την τελευταία έρευνα για τις επιπτώσεις των gay χελώνων στον Τουρισμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου