Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

“Xρυσά” βραβεία στα ξενοδοχεία Lindos Blu και Lindos Mare


Ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος ταξιδιωτικός όμιλος της μεγάλης Βρετανίας TUI UK, (Thomson) βράβευσε για ακόμη μία χρονιά τα ξενοδοχεία Lindos Blu και Lindos Mare, στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας βράβευσης των κορυφαίων ξενοδοχείων – συνεργατών του παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια της έκθεσης WORLD TRAVEL MARKET στο Λονδίνο. 
Η βράβευση αποτέλεσε μέρος μίας λαμπρής τελετής στο πολυτελές ξενοδοχείο “The Dorchester” στο Mayfair του Λονδίνου, στην οποία παρέστησαν πολλά από τα υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Lindos Blu έλαβε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά την κορυφαία διάκριση Overall Winner στην κατηγορία Best Thomson a La Carte Accommodation.
Πρόκειται για την κατηγορία με τα πολυτελέστερα και δημοφιλέστερα ξενοδοχεία του προγράμματος του ομίλου, εκ των οποίων το Lindos Blu έλαβε την πρώτη θέση με ποσοστό ικανοποίησης πελατών 99%. Συνυποψήφια στην ίδια κατηγορία ήταν ξενοδοχεία από την Majorca, Madeira, Tenerife, Gran Canaria, Κύπρο και την εξωτική Goa. 
Παράλληλα, για μια ακόμη χρονιά, στο ξενοδοχείο Lindos Mare απονεμήθηκε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Thomson Platinum Accommodation. 
Συνυποψήφια σ’ αυτή την κατηγορία ήταν ξενοδοχεία και από άλλα μέρη της Ελλάδας ( Κέρκυρα, Χαλκιδική, Κω, Κρήτη, Κεφαλονιά ) αλλά και Κύπρο, Turkey, Italy, Majorca, Gran Canaria, Madeira, Sicily, Tenerife, Ibiza, Costa De Almeria, Tunisia, Morocco, Jamaica & Mexico. 
Τα βραβεία παρέλαβε εκ μέρους των ιδιοκτητών και όλου του προσωπικού ο Γενικός Διευθυντής των ξενοδοχείων Κος Αλέξανδρος Π. Μόρτζος. Τηρώντας την παράδοση των τελευταίων ετών, τα ξενοδοχεία Lindos Blu και Lindos Mare συνεχίζουν να κρατούν ψηλά το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν, επενδύοντας διαρκώς στην ποιότητα. 
Οι διακρίσεις αυτές εκτός από την δικαίωση των προσπαθειών της Διοίκησης και του κάθε εργαζομένου ξεχωριστά, συμβάλλουν έμπρακτα στην προβολή, στη διατήρηση και στην αναβάθμιση της εικόνας της Ρόδου στον Τουριστικό χάρτη των προορισμών υψηλού επιπέδου. 
Πηγή : “Xρυσά” βραβεία στα ξενοδοχεία Lindos Blu και Lindos Mare | Η ΡΟΔΙΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου