Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ξεκινούν πτήσεις Σμύρνη - Θεσσαλονίκη


- Έντονη παρουσία της Χαλκιδικής στην έκθεση της Κωνσταντινούπολης 
- Και το ελληνικό πρωϊνό "παρόν"...

Απευθείας  πτήσεις της τουρκικής PEGASUS AIRLINES που θα συνδέουν την Σμύρνη με την Θεσσαλονίκη ξεκινούν σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές στις 21 Ιουνίου συμβάλλοντας καθοριστικά στην τουριστική αναβάθμιση και στην διακίνηση Τούρκων τουριστών, υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, προς την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική. 

Αυτό είναι ένα από τα καλά νέα της διεθνούς έκθεσης τουρισμού της Κωνσταντινούπολης στην οποία συμμετέχει δυναμικά η Χαλκιδική, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδοχείων κ. Γρηγόρη Τάσιο και τον αντιπεριφερειάρχη Ιωάννη Γιώργο, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας και ο περιφρειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας. Και βέβαια πλήθος ξενοδόχων απότην Χαλκιδική.



Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι με πρωτοβουλία του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής της Χαλκιδικής σε συνεργασία με το ΞΕΕ, ταξιδεύει και για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας, το “ελληνικό πρωινό”, με στόχο αφενός μεν να ενισχύσει την παρουσία της περιοχής στην έκθεση, αφετέρου δε να λειτουργήσει πιλοτικά και για μία γενικότερη προσπάθεια “εξαγωγής” του concept και ενσωμάτωσής του στην προσπάθεια προβολής και προώθησης των ελληνικών προορισμών και του ελληνικού τουριστικού και ξενοδοχειακού προιόντος.

Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο Τούρκος υφυπουργός Τουρισμού, αποκομίζοντας άριστες εντυπώσεις, ενώ για μια ακόμη φορά τέθηκε το θέμα της μη ελληνικής κρατικής συμμετοχής.

Νεότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου